Sânziana Buruiană, răspuns fabulos privind europarlamentarele

Sânziana Buruiană și-a exprimat, duminică, opțiunea politică pentru Parlamentul European îmbrăcată într-o "ținută sexy și office", ocazie cu care a răspuns într-un mod fabulos și unui mic test de cultură generală, despre forul legislativ al Uniunii Europene, dar și despre euroscepticism.

"Pentru astăzi am ales o ţinută sexy şi office. Am zis să-mi iau un sacou şi o fustă. Îmi place să mă îmbrac aşa. Mi-a luat ceva până să găsesc ţinuta, un sfert de oră. Mai mult mi-a luat să caut buletinul, pentru că l-am pierdut, dar într-un final l-am găsit, pentru că nu puteam să lipsesc de la votare. Vin de fiecare dată la vot, pentru că este dreptul fiecărui cetăţean să vină la votare pentru a-şi exprima opinia politică", a povestit Sânziana Buruiană, pentru România TV, pe culoarul unei școli din Sectorul 1, în timp ce se îndrepta spre secția de votare.

Citește și Sânziana Buruiană, complet goală la duș - VIDEO INCENDIAR

Totodată, starleta a răspuns și unui test mic de cultură generală, cu întrebări despre Parlamentul European şi euroscepticism.

"Un europarlamentar lucrează în Parlamentul European şi reprezintă interesele ţării din care face parte. Am înțeles că anul acesta ", a spus Buruiană, chestionată fiind ce ştie despre europarlamentari.

Însă, când a fost întrebată membri vor fi aleși duminică, Sânziana Buruiană a răspuns: "13 sau ceva de genul acesta", în condițiile în care România va avea 32 de reprezentanți în Parlamentul European, după scrrutinul din 25 mai. 

Explicația Sânzianei privind euroscepticismul 

O altă întrebare care a pus-o în dificultate pe Sânziana Buruiană a fost cea legată de euroscepticism. Întrebată ce poate să spună despre euroscepticism, Bururiană a spus: "Euroscepticismul.... nu ştiu ce să spun. Probabil se referă la cei care sunt sceptici în privinţa acestor alegerilor europarlamentare (râde). Probabil că despre asta este vorba. Eu cred că fiecare om ar trebui să voteze, pentru că aceştia sunt oamenii care ne reprezintă pe noi, repezintă țara noastră, în Parlamentul European și sper să o facă cât mai bine".

Cât despre trecerea la moneda euro, Sânziana Buruiană o vede "bine". "O văd bine pentru că peste tot în afară lumea plăteşte cu euro, dar cred că preţurile o să crească, pentru că se vor rotunji în acel moment".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel