Sabina Iosub, către Sorin Oprescu: Cât de prost să fii?

Jurnalista Sabina Iosub se arată neîncrezătoare în acuzațiile ce-i sunt aduse primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. 

"Cât de prost să fii... Să iei tu șpagă după ce abia ţi-au săltat consilierul pentru că a luat mită. Să iei tu șpagă când toată lumea e cu ochii pe tine. Să pui tu mâna pe bani când știi că ţi-au căutat și conturile din străinătate. Când ţi-au căutat casele, mașinile. Când te-au căutat pe la fraţi, pe la fii, pe la prieteni. Cât de prost să fii de să te prindă cu mita?", a scris Sabina Iosub.

Cine-l place îi laudă inteligența. Cine nu spune că-i șmecher. Șmecherii nu-s proști

Jurnalista a continuat, într-un comentariu publicat în Jurnalul: "Sorin Oprescu nu a părut vreodată un om fără mintea la el. Ba dimpotrivă. Cine-l place îi laudă inteligenţa. Cine nu-l place pe Oprescu spune cel mai adesea despre el că e șmecher. Păi șmecherii nu-s proști. Sunt șmecheri. Și atunci ce să se fi întâmplat? A luat, și atunci toate cele de mai sus sunt valabile. Iar prostia se plătește. N-a luat, și atunci e vorba de cu totul altceva. Flagrantul nu e chiar flagrant. E acasă, dar de fapt e în mașină. A luat toţi banii, dar de fapt doar o parte. Nici noi nu suntem născuţi ieri...".

"Nimic nu e întâmplător"

Sabina Iosub subliniază că Sorin Oprescu vorbea într-un interviu, chiar înainte să-l salte procurorii, despre teamă, despre balanța justiției pe care nu o vede în echilibru. "Câtă premoniţie? Câtă precizie? Sunt chiar curioasă cu ce dovezi vin procurorii. Cu filmări? Cu interceptări? Cu tranzacţii bancare? Sau doar cu povești scrise frumos în denunţuri? România se pregătește de campanie electorală. Și Bucureștiul de un nou primar. Pe ultimii trei îi mai știţi? Oprescu, Videanu, Băsescu. Nimic nu e întâmplător", a mai scris jurnalista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel