Rusoaica considerată cea mai puternică fată din lume, de nerecunoscut. La 15 ani putea să ridice 150 de kg - GALERIE FOTO

Mariana Naumova era considerată cea mai puternică fată din lume atunci când avea 15 ani.

Mariana Naumova a fost numită cea mai puternică fată din lume atunci când avea 15 ani. Fata putea atunci să ridice aproape 150 de kg, scrie Daily Star. Acum a trecut printr-o transformare neașteptată și este de nerecunoscut. Ajunsă la 22 de ani, ea a renunțat la sport pentru a fi influencer pe Instagram.

În urmă câțiva ani, rusoaica concura în competiții de powerlifting și îi uimea pe toți cu forța ei. A început să ridice greutăți când avea doar 10 ani și a avansat rapid. În 2015 a reușit să îl impresioneze până și pe Arnold Schwarzenegger. A reușit să împingă de la piept 145 de kg, într-o competiție organizată chiar de acesta. Tânăra obținuse atunci titlul de Maestru în Sport al Rusiei, Clasa Internațională.

În 2016 însă, Mariana Naumova a ieșit pozitivă la un test antidoping și i s-a interzis să mai participe la în competiții timp de 2 ani. A renunțat la sport și a decis să își schimbe viața radical. Acum ea călătorește și postează imagini din locurile pe care le vizitează pe pagina sa de Instagram. Tânăra arată diferit acum. Și-a schimbat stilul vestimentar, are părul mai lung, se machiază și pozează în ipostaze sexy, dar pare la fel de pasionată de sporturile extreme.

„Regele Ficatului”, bărbatul care de 20 de ani consumă cantități uriașe de CARNE CRUDĂ și trăiește precum oamenii peșterilor

Brian Johnson, un american supranumit „Regele Ficatului” trăiește de 20 de ani precum oamenii din urmă cu cu câteva secole și susține că se simte mai bine ca niciodată. Acesta trăiește în sălbăticie și nu mănâncă nimic gătit, consumă doar alimente crude, inclusiv cantități uriașe de carne crudă. Pe lângă regimul alimentar bizar, bărbatul are reguli stricte în privința exercițiilor fizice și al somnului.

„Cu cât băieții mei interacționau mai mult cu lumea modernă, cu atât alergiile lor deveneau mai abundente și severe. Timpul în aer liber a dus la urticarie. Chiar și interacțiunea cu câinii noștri le-a provocat dificultăți de respirație și li s-au umflat ochii. Adevăratul semnal de trezire la realitate a fost când unul dintre fiii mei a încetat să mai respire. Am fost norocoși. Am ajuns la spital exact la timp”, a povestit Johnson. Citește mai mult și vezi fotografii  AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel