Rudele artistei moarte fac acuzații grave. Cum putea fi evitată tragedia

Acuzaţii grave în cazul artistei Paula Raţ, moartă într-un accident rutier. Rudele fetei au spus că tragedia putea fi evitată dacă în zonă erau indicatoare rutiere. Acestea ar fi fost montate abia la o zi după accidentul în care cântăreaţa de 23 de ani şi-a pierdut viaţa.

Accidentul în care şi-a pierdut viaţa artista Paula Raţ, 23 de ani, putea fi evitat. Rudele fetei susţin că alveola pe care iubitul Paulei, care se afla la volanul maşinii, a evitat-o prea târziu nu era marcată cu indicatoare în seara tragediei. Semnele reflectorizante ar fi fost puse abia a doua zi.

Iubitul artistei a evitat alveola în ultimul moment şi a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR. Paula Raţ a murit pe loc, în timp ce iubitul ei şi părinţii acestuia au scăpat cu viaţă.

"În urma cu o săptămână, acolo a mai avut loc un accident. Un TIR a ratat curba care ocoleşte alveola şi s-a răsturnat, moment în care a dărâmat semnele de preselectare care, din păcate, nu au fost puse înapoi. Semnele au fost puse după accidentul în care a murit Paula şi se vede că sunt puse artizanal", a spus Adrian Albu, ruda Paulei.

Rudele cântăreţei vor să dea în judecată compania de drumuri responsabilă cu marcajele de drum.

Paula Raţ va fi înmormântată, luni, în Satu Mare, scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel