Robert Turcescu îi provoacă pe Klaus Iohannis și Victor Ponta la o dezbatere televizată

Robert Turcescu îi provoacă pe Klaus Iohannis și Victor Ponta la o dezbatere televizată. Jurnalistul spune că această confruntare nu trebuie să aibă loc neapărat în studioul Nașul TV.

VEZI ȘI: Mircea Badea, ÎNTREBARE CHEIE pentru Liviu Dragnea

"Îi provoc pe Victor Ponta și pe Klaus Iohannis la o confruntare televizată. O dezbatere 100% despre România și viitorul ei! Cu teme agreate de cei doi, cu reguli clare. Ca să știm cu cine votăm, ca să înțelegem viitorul nostru, al tuturor! Deci? Nu trebuie să fie în studioul Nașul TV! Poate fi oriunde!", a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Victor Ponta a zis, invitat la DC News Live, că vor avea loc dezbateri la cele mai importante televiziuni de știri.

"Cu siguranță, mă veți vedea în dezbateri electorale, alături de Klaus Iohannis, la toate televiziunile. Am vorbit deja și noi suntem pregătiți și avem și confirmări pentru patru dezbateri în legătură cu mai multe teme importante ce țin de mandatul unui președinte: politică externă, securitate națională, politici economice și sociale. Dacă domnul Klaus Iohannis este în turul doi, cu siguranță ne vom întâlni și vom discuta despre aceste teme", a mai spus Victor Ponta la DC News Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel