REZULTATE ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Igor Dodon, discurs ca Donald Trump

Igor Dodon vrea ca Maia Sandu să calmeze spiritele. El susține că va fi președintele tuturor moldovenilor: și al celor care vor în UE, și al celor care vor în Rusia. 

”Este timpul pentru a fi împreună, o singură naţiune unită. Voi fi preşedintele tuturor americanilor şi acest lucru este cel mai important pentru mine”, a spus președintele ales al SUA, Donald Trump. 

Igor Dodon a fost ales în Republica Moldova cu 55% din voturi după numărarea a 96% din voturile exprimate de către cetățenii Republicii Moldova. 

El a declarat: ”Eu înțeleg responsabilitatea ce-mi revine începând cu ziua de astăzi. Eu voi fi președintele tuturor: și al celor care se consideră de dreapta și al celor care se consideră de stânga. Și al celor care vor în UE și al celor care vor în Rusia. Vreau să mă adresez oponentei mele: vă felicit pentru un rezultat foarte bun. Vă mulțumesc pentru o campanie dură, dar bună. Dar acum vă rog să calmați spiritele. Noi nu avem de ură în societate.” Președintele Republicii Moldova, căci nu mai este nicio șansă pentru Maia să întoarcă votul, a conchis prin a le spune cetățenilor din Occident care au votat împotriva sa că or să simtă respectul său: ”Stimați cetățeni care ați votat în occident, eu vă respect chiar dacă ați votat împotriva mea. O să simțiți acest lucru.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel