REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Zsolt Szilagyi și Toro Tibor demisionează din PPMT, din cauza scorului obținut în primul tur

Unul dintre cei 14 candidați înscriși în cursa electorală pentru Președinția României și liderul partidului al cărui membru este au anunțat, luni, ce decizii au luat după rezultatul slab obținut în primul tur al alegerilor prezidențiale, organizat duminică, 2 noiembrie. 

Zsolt Szilagyi, candidatul Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, a afirmat, luni, că își va da demisia de onoare din conducerea formațiunii politice, având în vedere că a obținut doar 0,56% din voturi în primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit hotnews.ro.

Citește și Szilagyi Zsolt, șef de cabinet al lui Laszlo Tokes, candidat pentru Cotroceni

"Aceasta campanie a fost una de succes pentru ca am introdus teme curajoase - cele ale regionalismului si ale federalismului, in discursul politic romanesc. O realizare este faptul ca am stabilizat numarul de voturi adunate de partid la alegerile parlamentare din 2012. La alegerile prezidentiale am reusit sa mobilizam aproape 53.000 de alegatori. Pe de altă parte, nu am reusit sa avem o crestere semnificativa, drept pentru care imi voi prezenta demisia din Prezidiul PPMT cu ocazia sedintei care va avea loc sambata, la Targu Mures", a afirmat Szilagyi Zsolt.

De asemenea, și președintele PPMT, Toro Tibor, a anunțat că își asumă răspunderea pentru rezultatele obținute la scrutinul din 2 noiembrie și va înainta demisia la ședința de sâmbătă.

Citește și REZULTATE PARȚIALE BEC ALEGERI PREZIDENȚIALE, ORA 11:00, 98,30% din secții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel