"Respiraţia Diavolului", noul drog care elimină voința - VIDEO

respiratia diavolului
respiratia diavolului

Cel mai periculos Noua substanță se numeşte Scopolamină, cunoscută şi sub numele de "Respiraţia Diavolului", şi este derivată dintr-un anumit tip de copac, Borrachero, destul de comun pentru America de Sud, scrie dailymail.co.uk.

 Povestile din jurul drogului suna mai mult a legende urbane, cu poveşti de groază in care oamenii au fost violati, obligaţi să golească conturile lor bancare şi chiar obligaţi să renunţe la vreun organ.

 Demencia Black, un dealer de droguri din Bogota spune ca drogul este înfricoşător de simplu, privind modul în care acesta poate fi administrat. Scopolamina poate fi suflata în faţa unui trecător, pe stradă, iar în câteva minute persoana respectiva va intra sub efectul drogului. Drogul nu are gust si nici miros.

 Black spune că dacă ar fi să compare Scopolamina cu un alt drog, un gram de scopolamina este similar cu un gram de cocaină, doar ca "mult mai rău". Drogul transformă oamenii în zombi si blocheaza complet formarea amintirilor. Deci, chiar şi după trecerea efectului drogului, victimele n-au nici cea mai vaga amintire despre ce s-a intamplat.

 În vremurile moderne, CIA a utilizat drogul ca parte a interogatoriilor din timpul războiului rece, cu speranţa de a-l folosi ca un ser al adevarului. Problema a fost ca, din cauza compoziţiei chimice, drogul induce halucinaţii puternice, chiar si moartea, in doze mari.

 Arborele din care se extrage drogul, destul de comun in Columbia, se numeşte "borrachero", care s-ar traduce: "copacul care te imbata".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel