Referendum Iohannis, vot ALDE: Să nu ne mai ascundem după deget

Parlament
Parlament

Parlamentarii ALDE au votat, astăzi, împotriva solicitării preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea referendumului naţional din 26 mai.

"Nu suntem împotriva referendumului pentru justiție, însă considerăm că nu ar trebui să bruiem niște alegeri importante precum cele pentru Parlamentul European doar ca dl Iohannis să-și poată camufla inactivitatea din ultimii 5 ani. De altfel, toate forurile europene, cele care îi plac dlui Iohannis când îi dau apă la moară, recomandă să nu deranjăm alegerile pentru Parlamentul European cu alte alegeri sau inițiative. Acest referendum este doar un pretext pentru președintele Iohannis pentru a-și începe campania electorală, deși legea îi interzice", transmite ALDE.

"Să nu ne mai ascundem după deget"

"Haideți să nu ne mai ascundem după deget: președintelui Iohannis nu-i pasă de justiție, cum nu-i pasă nici de Constituție, cum nu-i pasă de nimic în afara confortului său personal. Această mișcare cu organizarea unui referendum pe justiție, pe niște teme asupra cărora suntem cu toții de acord, este doar o încercare de a-și începe campania electorală, în speranța că nu va mai trebui să vorbească despre ce a făcut pentru români în cei 5 ani de mandate.

Președintele Iohannis vrea să arunce o perdea de fum pentru ca lumea să nu discute nimic despre nerealizările sale din ultimii 5 ani de zile. E de înţeles de ce încearcă acum să-şi camufleze lipsa de rezultate prin tot felul de manevre politicianiste", se mai arată în comunicatul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel