Redacția România Liberă intră în grevă pe termen nedeterminat

grevă românia liberă dece
grevă românia liberă dece

Redacția ziarului România Liberă a anunțat joi dimineață, printr-un anunț publicat pe propriul site, că va intra în grevă pe termen nedeterminat, începând de joi de la ora 14:00. Compania a retras anunțul de pe site la scurt timp.

[caption id="attachment_288275" align="alignleft" width="310"] Captură site România Liberă, preluată din adevarul.ro[/caption]

UPDATE: Jurnaliștii ziarului România Liberă au anunțat pe Facebook că, după patru ore de grevă, renunță la proteste, după ce au primit asigurări că li se vor plăti salariile.

Angajații cotidianului protestează pentru că nu și-au mai primit salariile de câteva luni.

”Din cauza neonorării de către conducerea administrativă a cotidianului România liberă a obligaţiilor financiare faţă de redacţie, ziariştii de la departamentele print şi online au decis să întrerupă activitatea pe termen nedeterminat, începând de astăzi, 28 februarie, ora 14.00”, se arăta în anunțul publicat în regim de Breaking News pe varianta online a ziarului.

Pe 10 martie se împlinesc trei luni de când angajații cotidianului România Liberă, patronat de Dan Grigore Adamescu, nu și-au primit salariile.

În noiembrie 2012, salariații cotidianului erau în pragul revoltei din cauza unei ”întârzieri exagerate a plăţii salariilor” şi ”o ruptură între corpul redacţional şi directorul trustului de presă care editează România Liberă”, după cum arăta redacția într-o scrisoare adresată conducerii administrative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel