RĂZBOI PSD. Viorica Dăncilă: Avem în suflet dezamăgire

Europarlamentarul Viorica Dăncilă a declarat la Şcoala de pregătire politică a TSD de la Neptun, că nu mai poate rămâne în fruntea unui guvern cel care pierde susţinerea politică. 

Nicăieri într-o ţară democratică un om care pierde sprijinul politic nu mai poate rămâne în fruntea unui guvern, a afirmat Viorica Dăncilă. 

Europarlamentarul a mai spus că solidaritatea este exemplul ce trebuie dat în aceste zile. 

Suntem trişti, suntem puternici, în acelaşi timp, suntem dezamăgiţi, dar hotărâţi, solidaritatea noastră cred că este exemplul pe care trebuie să îl dăm fiecăruia. Este important să arătăm că, de fapt, fiecare suntem puternici când avem în spate o echipă puternică, a afirmat Dăncilă. 

Ea le-a vorbit tinerilor social-democraţi aflaţi la Şcoala de pregătire politică de la Neptun despre modelele ce trebuie urmate. 

Nu trebuie să ne fie ruşine de ceea ce se întâmplă acum. Nu trebuie să ne abată nimic din drumul pe care fiecare dintre noi ni-l dorim. Trebuie să ne gândim la modelele pe care le avem şi sunt convinsă că fiecare dintre voi aveţi un model, fie că e din politică, fie că aveţi un model într-un alt domeniu. Trebuie ca din politică, de acum încolo, să luăm modelele care ne inspiră şi avem nevoie de modele, a spus Viorica Dăncilă. 

În opinia sa, PSD va trece peste acest moment dezamăgitor şi va reuşi să ducă la capăt programul de guvernare. 

Ceea ce avem noi acum în suflet este dezamăgire, este dezamăgirea unui om care îşi pune speranţele, care crede că cineva va ajuta prin sprijinul nostru, al tuturor să transformăm lucruri, să fim mai respectaţi în ţara noastră, dar şi în afara graniţelor. Iar când cineva te dezamăgeşte, încrederea ta este zdruncinată şi cred că acest lucru trebuie să ne facă mult mai atenţi cui acordăm încrederea, pe cine susţinem şi în cine ne punem încrederea şi speranţele. Vom trece peste acest lucru tocmai pentru că suntem uniţi. (...). Vom reuşi să trecem peste această etapă, care va rămâne pentru noi o etapă tristă şi vom reuşi să ne ducem la bun sfârşit programul de guvernare, a afirmat europarlamentarul Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel