Război la vârful PNL: Își umilește colegii

Deputatul PNL Diana Tuşa îi dă replica  Adrianei Săftoiu, prim-vicepreşedintele PNL. Săftoiu a spus ironic că, dacă ar putea, i-ar pune pe liberalii care vor să fie pe listele la parlamentare să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze, folosind "gramatica din dotare", fără să fie ajutaţi de consilieri sau de "goagăl". 

Diana Tușa a postat pe Facebook:

"Nu am înțeles niciodată, și nici nu cred că o să pot înțelege, ce-i determină pe unii să-și umilească colegii, care este motivația lor interioară pentru a face acest lucru...

Mai mult, nu înțeleg de ce să îi supui unor umilințe publice în condițiile în care, știm cu toții, listele sunt deja bătute în cuie, e drept! criteriile de desemnare încă nu...

Colegii mei NU sunt agramați, reduși mintal sau asistați sociali, cum sugerează doamna Săftoiu. Unii dintre ei chiar lucrează la Programul de Guvernare al ‪#‎PNL‬. Să înțelegem că acest program este făcut de agramați și de oameni fără ocupație???", a scris Diana Tușa, miercuri, pe pagina sa de socializare.

Deputata precizează într-un post scriptum că nu s-a înscris în "simulacrul "competiției interne" pentru un nou mandat", dar că e gata oricând să participe la un concurs de gramatică a limbii române cu fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, Săftoiu Adriana. În plus, Diana Tușa îi invită și pe alți membri ai noului PNL să accepte provocarea, repectiv pe ‎Ovidiu Raețchi‬, ‪Catalin Predoiu‬, ‪Radu Zlati‬, ‪Andreea Paul‬, ‎Mihai Voicu‬, ‪Gheorghe Ialomitianu‬, ‪Alina Gorghiu‬, ‪Daniel Gheorghe‬, ‪Sulfina Barbu‬, ‎Răzvan Mironescu‬, ‪Horia Cristian‬, ‪Anca Boagiu‬, ‎Dan Cristian Popescu‬, ‪Eugen Nicolaescu.

Citește și: Săftoiu: Parlamentarii PNL cu trei-patru mandate să facă un pas în spate

Reacția deputatei survine în urma unei postări recente a Adrianei Săftoiu: "Mă gândesc cum ar fi să am posibilitatea să le cer tuturor celor care vor să candideze să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze încă o dată sau prima dată. Fără să fie ajutaţi de un consilier, de un prieten, de goagăl. Să scrie ei, simplu, care cred că le este misiunea. Cu gramatica din dotare, fără să fie obligaţi să gloseze pe teme filosofice de morală politică. Electoratul ar aprecia măcar sinceritatea lor, chiar şi a celor care vor recunoaşte că fără un loc în Parlament nu mai au nici un loc de muncă. Cetăţenii au dreptul să ştie cum îşi prefigurează misiunea viitorii candidaţi. De ce mai vor încă o dată în Parlament sau pentru prima dată", a scris Adriana Săftoiu, potrivit News.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel