Rareș Bogdan, luat prin surprindere. "Am aflat lucruri senzaționale"

Când nu este la televizor, Rareș Bogdan își ia în serios rolul de tătic și profită de orice moment liber pentru a sta cu micuțul său.

De această dată, jurnalistul a povestit că a participat la prima ședință cu părinții, lucru care l-a emoționat enorm. Despre experiența pe care a trăit-o, Rareș Bogdan a vorbit pe contul său de Facebook.

"Sunt emotionat si fericit.

Intr-o Romanie nebuna, astazi m-am trezit, dupa doar cateva ore de somn, pentru a merge la prima mea sedinta cu parintii, la ora 10.00. Uluitor! Sedinta cu parintii. Cea mai mare teama a mea cand eram copil era sedinta cu parintii, pentru ca, fara a fi un copil problema, nu-mi convenea, caci nu eram nici chiar sfintisor...

Ei bine, azi am stat de vorba cu cele doua educatoare ale lui Mihai, pret de aproximativ o ora, si am aflat lucruri senzationale, dar in primul si-n primul rand am aflat cu bucurie ca de cateva luni am intrat si eu in viata lui povestita, Mihai povestind totul la gradinita. Pana acum, doar mama lui, Florina, care si-a sacrificat totul pentru el si bunica "Ana", faceau parte din personajele care apareau inerent in povestioarele lui de zi cu zi. Ei bine, doamnele educatoare mi-au zis ca din februarie-martie Mihai vorbeste din ce in ce mai des de... "Daddy".

Credeti ca a mai contat altceva pentru mine, in afara de asta??? Va asigur ca nu. Insa acum ma trezesc repede si pregatesc promo si subiectele pentru emisiunea de diseara. Revolutia continua!

Dar, totusi, sa nu uitam! Prima mea sedinta cu parintii! FABULOS!", a scris realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV pe Facebook.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, INTERVIU. Doi ani de la prima ediție "Jocuri de putere"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel