Rareș Bogdan, INTERVIU. Doi ani de la prima ediție "Jocuri de putere"

Emisiunea "Jocuri de putere", realizată de Rareș Bogdan la Realitatea TV, împlinește doi ani. Prima ediție a noului sezon începe luni, 12 ianuarie, și vine cu subiecte extrem de importante pentru scena politică.

VEZI ȘI: Exclusiv. PREDICȚIA lui Ilan Laufer, om de afaceri EVREU, după atentatul de la Charlie Hebdo

Cu acest prilej, jurnalistul Rareș Bogdan a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit despre planurile sale în 2015. De asemenea, și-a amintit și care au fost cele mai grele și emoționante momente din acești doi ani care au trecut de la prima ediție a emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV.

Prima ediție a noului sezon

În noul sezon, la doi ani de la lansarea emisiunii, s-a modificat ora de începere, de la clasica oră 22.00, la ora 21.00. În prima oră, Alina Gorghiu va fi invitată la Realitatea TV și va vorbi despre planurile PNL de a prelua guvernarea. Apoi, de la ora 22.15 se va discuta despre ce urmează în Europa post-Charlie Hebdo, iar ultimul subiect dezbătut va fi Dosarul "Loteria".

"Emisiunea "Jocuri de putere" vine cu mai multe schimbări. În primul rând, mă refer la ora emisiunii. După doi ani de emisie, "Jocuri de putere" începe mai devreme, la ora 21.00. Durata emisiunii va fi de două-trei ore; uneori chiar și de trei ore și jumătate, în funcție de subiect și de invitat. Astăzi, 12 ianuarie, în prima ediție a noului sezon, emisiunea va dura trei ore și voi aborda, alături de invitații mei, trei teme diferite", a spus Rareș Bogdan pentru DC News.

Ce înseamnă "Jocuri de putere"

"Pentru mine, emisiunea "Jocuri de putere" este cel mai important lucru din viața mea după familie. Este un proiect care a început acum doi ani și care a avut un succes incredibil. Anul trecut am făcut niște audiențe pe care -  recunosc că - nu le speram în urmă cu doi ani", a adăugat jurnalistul.

"Jocuri de putere" - Cea mai grea ediție și cea mai emoționată

Rareș Bogdan a povestit și despre momentul când a moderat confruntarea finală Victor Ponta-Klaus Iohannis. 

"Cea mai grea emisiune pe care am realizat-o a fost dezbaterea finală dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis. De ce? Pentru că Victor Ponta a fost extrem de agresiv din frică, iar Klaus Iohannis a fost extrem de calculat din rațiune. În plus, aveam o cască ce mi-a creat probleme – mă refer aici la regie și multe intruziuni în urechea mea. De asemenea, după zece minute, am fost informat că emisiunea este preluată de șase televiziune. A fost cea mai grea emisiune pentru mine. Cât despre cea mai emoționantă ediție pe care am realizat-o a fost cea cu supraviețuitorii accidentului din Apuseni", ne-a mai spus Rareș Bogdan.

Ce nu se vede niciodată la televizor

În spatele fiecărei ediții a emisiunii "Jocuri de putere" se află câteva ore bune de muncă. Rareș Bogdan ne-a dezvăluit ce nu se vede niciodată la televizor.

"Vă dau un exemplu chiar de astăzi. La ora 11.00 am intrat în ședința de pregătire a emisiunii din această seară și am ieșit la 13,50. Acum am făcut o pauză, iar la ora 16.00 intru din nou în ședință. Este o echipă întreagă care se află în spatele emisiunii. O emisiune care durează trei ore înseamnă o muncă în spate de aproape nouă ore. Plus că dacă se întâmplă ceva înainte de a începe ediția respectivă... trebuie să schimbi tema, invitații și alte lucruri. Au fost zile în care am schimbat totul cu o oră înainte de a începe emisiunea. Mi-a fost greu, dar îmi place și m-a ajutat foarte mult presa scrisă. Eu, înainte de toate, sunt jurnalist de presă scrisă", a conchis Rareș Bogdan în interviul acordat pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel