Rapperul J. Cole zguduie internetul cu o piesă SURPRIZĂ despre rasism

Rapperul J. Cole, considerat de mulți printre cei mai talentați din industrie, a scris o nouă melodie pe subiectul protestelor care au cuprins în ultimele săptămâni Statele Unite.

În noua sa piesă, Cole începe cu momentul care i-a declanșat inspirația: o tânără pe care o consideră mai inteligentă decât el și care este nervoasă din cauza rasismului, din cauza capitalismului și din cauza brutalității polițienești. Ascultătorii speculează că ea ar fi vorba despre cântăreața Noname, din Chicago.

Câteva versuri din melodie

La naiba, este un motiv pentru care strămoșii noștri au avut nevoie de 200 de ani pentru a se elibera/Lanțurile au întemnițat psihicul mult mai mult decât fizicul/Privesc libertatea ca pe copaci, nu poți să crești o pădure peste noapte/Du-te în ghetouri și începe ușor să plantezi semințele”, transmite rapperul în piesa numită „Snow on tha Bluff”, după un film din 2011.

Care naiba este sensul transmiterii mesajului către cei care îl cunosc deja?”, continuă Cole. În final, își expune supărarea fiindcă se simte la fel ca un sclav care și-a strâns suficienți bănuți pentru a-și cumpăra libertatea, trădându-și astfel semenii care îl privesc ca pe un erou „datorită zerourilor de lângă virgulele din cont”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel