Ralph Lauren și Karl Lagerfeld o vor îmbrăca pe Melania Trump la ceremonia de învestire a soțului ei

Noua Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, va purta la ceremonia de învestire a soțului său, Donald Trump, la președinția SUA, ținute semnate de creatorii de modă Ralph Laurent și Karl Lagerfeld, relatează online publicația Direct Matin.

Numele lui Ralph Lauren circula încă de miercuri. Melania, fost top model, nu și-a ascuns niciodată admirația față de stilul "preppy" al acestui reprezentant al modei de dincolo de Ocean. Ea a purtat de mai multe ori ținute semnate de acest designer american, cu ocazia aparițiilor oficiale sau în timpul campaniei prezidențiale a soțului, scrie Agerpres.

Se știe de asemenea că Ralph Lauren a creat deja ținute pentru alte prime doamne, Michelle Obama, Nancy Reagan, Betty Ford, dar și pentru democrata Hillary Clinton în timpul campaniei sale pentru Casa Albă.

Karl Lagerfeld, directorul de creație al casei Chanel, se va ocupa însă de rochiile de seară pentru balul organizat cu prilejul învestiturii. Nimic nu indică totuși că firma Chanel este cea care va fi reprezentată la acest eveniment național. Karl Lagerfeld este cunoscut pentru faptul că se află la conducerea mai multor mărci paralele precum Fendi, sau casa lui de modă cu același nume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel