Rafila, despre Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara: Va fi dotat cu aparatură medicală de către Ministerul Sănătăţii

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila subliniază faptul că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara va fi dotat cu aparatură medicală de către Ministerul Sănătăţii.

'Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara este aproape gata de 4 ani și încă așteaptă să fie dotat! Ministerul Sănătății sprijină și dezvoltă proiecte pentru spitale și secții de pediatrie și neonatologie deoarece sănătatea copiilor reprezintă o mare prioritate.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara ar putea fi curând inclus în proiectele de finanțare a aparaturii necesare, de peste 100 de milioane de lei, după finalizarea construcției. Spitalul, aflat în subordinea Primăriei din Timișoara a rămas la procentul de finalizare a lucrărilor la 95% de patru ani, iar echipamemtele deja instalate riscă să iasă din perioada de garanție.

Județul Timiș și Primăria Timișoara au nevoie de administrații responsabile, care să răspundă nevoilor de servicii de sănătate ale copiilor din Banat. Voi sprijini necondiționat aceste proiecte împreună cu președintele interimar al Camerei Deputaților Alfred Simonis.', a transmis Alexandru Rafila, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel