Radu Mazăre, la B1 TV: "Să mă pupe-n c.. toate slugile băsiste. Și voi, și Chiru!"

Moment jenant la emisiunea lui Turcescu de la B1 TV, unde invitat în studiou era contracandidatul lui Radu Mazăre la Primăria Constanței, pedelistul Cristian Chiru. Contactat telefonic pentru a răspunde acuzațiilor aduse de către Chiru, Radu Mazăre a trimis un SMS cu următorul mesaj:   "Să mă pupe-n c.. toate slugile băsiste. Și voi, și Chiru!"

Ediția de luni a emisiunii "Sub semnul întrebării" difuzată de B1 TV a fost scena unui moment penibil și jenant, oferit de către Primarul Constanței, Radu Mazăre.

 Astfel, după ce principalul contracandidat al lui Radu Mazăre la Primăria Constanța, democrat liberalul Cristian Gigi Chiru, invitat de Robert Turcescu în platou, a prezentat anumite fapte și a lansat acuzații privind retrocedările din Constanța, producătorii emisiunii au încercat să-l contacteze pe actualul edil constănțean pentru a-și expune punctul de vedere.

 În prima instanță, Radu Mazăre nu a răspuns la telefon, pentru ca apoi să trimită un SMS către emisiune în care a scris: "Să mă pupe-n c.. toate slugile băsiste. Și voi, și Chiru!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel