Radu Banciu a pus gând rău unui ziar. De ce l-ar vrea desființat

Radu Banciu a explicat de ce crede că ziarul "România mare" nu va mai fi cumpărat de nimeni după moartea lui Vadim Tudor.

"Familia își va găsi până la urmă ceva de făcut pentru că fetele sunt în plină putere, 21 și 25 de ani, evident că își vor găsi de lucru. Poate că vor salva și ziarul, deși n-ar fi cazul, după părerea mea. "România mare" ar trebui să înceteze să mai existe pentru că cine ar mai cumpăra "România mare" când nu mai sunt insultele lui Vadim în ea? Nu era un ziar informativ, el nu aducea nimic în societate, decât niște insulte gratuite, excepționale, așa este, ale unui om ieșit din comun care putea să dea de pământ cu oricine în țara asta fără să riște nimic. Nu exista nicio lege pentru el. De asta luai ziarul. Și "Tricolorul", la fel", a comentat Radu Banciu.

[citeste si]

"Deci el dezmoștenea, el dezrădăcina, te făcea praf și pulbere, totalmente gratuit, de cele mai multe ori erau minciuni sfruntate, dar te răcoreau așa. Sunt atâția pomanagii la noi care, văzând că alții sunt înjurați atât de crunt, oameni care îi depășiseră din punct de vedere statutar, se simțeau bine. De asta îl și plăceau pe Vadim, chipurile el îi punea la punct pe unii", a mai spus Banciu citat de B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel