Puric: Tata a luat mită. Declarații surprinzătoare

Miercuri seară, Dan Puric, invitat la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, a vorbit despre cazul medicului Burnei, spunând că „i s-a făcut o nedreptate". De asemenea, a discutat şi despre mită, făcând o afirmaţie surprinzătoare.

Discuţia din platoul emisiunii a degenerat aseară, după ce mama unei fete care a fost operată de doctorului Burnei a intervenit telefonic (mai multe puteţi citi aici: Cazul Burnei. SCANDAL monstru în emisiunea lui Rareș Bogdan: Cu ce vă deranjează emisiunea?). 

Astăzi vă prezentăm alte declaraţii făcute de Dan Puric. Acesta a spus că doctorul Burnei este „fiu de ţărani. Gena lui este una ţărănească. E copilul pământului. Nu are genă de om care să facă rău. E creştin. (...) Au zdrobit omul, doctorul şi savantul. Au umbrit istoria medicinei româneşti".

Dan Puric a continuat şi a zis: „Gândiţi-vă la sensibilitatea profesorului Burnei, pe care îl cunosc aproape. Ce a făcut justiţia cu omul Burnei? A dat totul ţării şi nu cere nimic".

De asemenea, în cadrul emisiunii, a fost abordat şi subiectul mită. „Domnul doctor nu are vilă pe malul Snagovului. Stă într-un bloc şi are o nenorocită de Skodă. Eu i-aş da mită de la stat, i-aş da de zece mii de ori salariul. (...) Tata a fost medic, Dumnezeu să-l odihnească, şi a luat mită. A luat mită o găină. S-a dus la una pe deal şi i s-a zis: domnul doctor, e soacră-mea bolnavă, dacă trăieşte, vă dau o găină, dacă moare, vă dau o capră. Despre asta este vorba. Uitaţi-vă la averea domnului Burnei", a mai spus Dan Puric.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel