Cazul Burnei. SCANDAL monstru în emisiunea lui Rareș Bogdan: Cu ce vă deranjează emisiunea?

Cazul medicului Burnei a şocat o ţară întreagă, când a fost acuzat că ar fi realizat experimente pe copii. Dan Puric consideră că i s-a făcut o mare nedreptate.

Miercuri seară, Dan Puric, invitat la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, a vorbit despre acest caz, spunând că „doctorului Burnei i s-a făcut o nedreptate".

„Profesorul Burnei a dat totul ţării şi nu cere nimic. Sunt venit aici din sete de dreptate. Mie, personal, nu mi-a făcut niciun bine, însă a făcut cetăţii. Am nopţi nedormite, m-am gândit cum se va reface acest om", a spus Dan Puric. „Nu am venit să-l apăr pe profesorul Burnei. Îl apără cele 23 de mii de operaţii făcute. Copilaşii aceia salvaţi", a mai spus Puric.

Gigi Becali, impresionat de cele spuse de Dan Puric, a intrat în direct, în timpul emisiunii, povestind o discuţie pe care a purtat-o cu medicul Burnei. „Nişte doctori mi-au spus că e nevoie de aparate care costă mai mulţi bani. Atunci, am spus eu, pentru că era vorba de spitalul unde a activat sora mea, am zis să vină doctorul să-mi spună ce aparate trebuie. A venit la mine un domn doctor, care mi-a întins mâna şi mi-a spus: sunt doctorul Burnei. Şi acum îmi vine să plâng. I-am spus: pentru că mi-aţi adus aminte de sora mea, spuneţi ce aveţi nevoie. A zis: costă foarte mult. I-am zis: spuneţi ce aveţi nevoie. Am dat pentru domnul doctor Burnei. Am vorbit cu el mai mult, pentru că m-a impresionat. L-am întrebat: nu aveţi oferte din afară? Mi-a spus: domnul Becali, dacă plec şi eu (n.r. din România), vai de capul la copiii ăia. Cât pot, salvez şi eu. Sunt român şi dacă mi-a dat Dumnezeu darul ăsta să vindec copii români, cum să mă duc în străinătate să vindec copii străini? Asta mi-a spus domnul Burnei, în 2007. De atunci, nu mai ştiu. (...) L-am văzut în cătuşe la televizor: am zis, Doamne, ce se întâmplă în ţara asta? Cum e posibil?", a spus Becali.

Ulterior, conversaţia a degenerat, după ce a intrat, într-o intervenţie telefonică, mama unei fete operate de Burnei.

Vă prezentăm o parte din dialog:

Mama fetei: Justiţia va face dreptate. Şi veţi vedea la sfârşit. Să mă chemaţi atunci în emisiune.

Rareş Bogdan: Până la justiţie, distinsă doamnă, îmi permiteţi? Vreţi să avem un dialog? Sau vreţi să ne certaţi?

Mama fetei: Eu nu mă cert cu dumneavoastră.

Rareş Bogdan: Vă invit în platou cu cei nemulţumiţi. Nu acuz pe nimeni, vă spun un lucru: am văzut foarte mulţi oameni puşi la zid.

Mama fetei: De ce nu lăsaţi ancheta să-şi urmeze cursul?

Rareş Bogdan: Nu vreau!

Mama fetei: Sunt copii care nu mai au mâini şi picioare.

Rareş Bogdan: Doamnă, vă înţeleg durerea. Sunt alţi zeci de mii care au fost salvaţi. Nu este normal să ascultăm şi partea stângă şi partea dreapta? Nu vă supăraţi, cu ce vă deranjează emisiunea? Că discutăm subiectul? Vă înţeleg durerea şi pentru asta accept absolut orice din partea dumneavoastră, pentru că sunteţi o persoană rănită.

(....)

Mama fetei: Sunt copii nenorociţi pe viaţă.

Rareş Bogdan: Doamnă, haideţi să ne calmăm puţin.

Mama fetei: Eu nu mai am ce să vă spun.

Rareş Bogdan: Dialogul e singura şansă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel