PSD, noi miniștri. Ponta: "Tinerii" lui Dragnea

Victor Ponta spune că noii miniștri propuși de PSD, Paul Stănescu și Felix Stroe poate fi "mai rău" decât cu Sevil Shhaideh și Răzvan Cuc. 

Fostul premier spune că prin noile numiri a pierdut atât Guvernul cât și România:

"News - Tudose a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua! Pacat. Deci au pierdut toti pana la urma / inclusiv Guvernul / inclusiv Romania!

1. Dupa “tinerii” lui Basescu a venit si randul “tinerilor” lui Dragnea! Cu Stanescu si Stroe e clar ca se poate mai rau decat cu Shaideh si Cuc! Il vedeti pe “europeanul” Stanescu seducandu-i pe cei din Comisia Europeana / il vedeti pe “tanarul si elegantul” Felix Stroe discutand despre coridoarele de transport european sau despre salvarea TAROM? Mai bine sa nu ii vedeti - zau! De ce s-a mai facut schimbarea? Ca sa plangem dupa cei care au plecat?

2. Marius Nica trebuia pus Ministru al Fondurilor Europene din Ianuarie 2017 - il punem acum ca sa avem pe cine sa dam vina pentru anul acesta pierdut?

3. Am spus si eu ca pretextul schimbarii unor ministrii pentru dosarul facut de DNA a fost “neinspirat”! Stiam ca ALDE nu o sa cedeze - si acum iata ce a iesit!?!?

Un circ din care a pierdut absolut toata lumea - dar au castigat “tinerii europeni profesionisti” Stanescu si Stroe!!!" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel