PSD-ALDE, negocieri pentru păstrarea coaliţiei. Paul Stănescu: Cred că se va găsi o formulă

Paul Stănescu, lider PSD, a declarat că este încrezător că alianţa cu ALDE va rămâne intactă, în ciuda tensiunilor din ultima vreme. 

"ALDE deocamdată nu şi-a spus public punctul de vedere că va ieşi de la guvernare. Practic, în următoarele săptămâni, cred că vor mai avea loc discuţii. Până la 1 septembrie deja mai e timp, în momentul în care începe sesiunea parlamentară, şi cred că până la urmă se va găsi o formulă. Dacă nu, probabil că PSD va merge la guvernare cu minoritate parlamentară", a precizat Paul Stănescu, întrebat pe această temă, înainte de Comitetul Executiv Naţional al partidului.

Condiţiile ALDE şi Pro România, inacceptabile

El a adăugat că atât condiţiile ALDE, cât şi cele ale Pro România de a intra la guvernare sunt de neacceptat pentru partid.

"Era nevoie de o coaliţie cât mai largă, asta am spus de fiecare dată, toată partea stângă trebuia să fie într-o singură parte, să-şi expună programul de guvernare în continuare. Din păcate, probabil că condiţiile ALDE sunt de neacceptat, nu ştiu, nu le-am văzut. Condiţiile Pro România sunt de neacceptat pentru partid, conducerea partidului a fost la negocieri, a negociat aceste lucruri, o să discutăm şi în Comitetul Executiv Naţional", a afirmat Paul Stănescu.

Întrebat dacă crede că PSD este presat sau şantajat de ALDE, el a răspuns că nu, menţionând că negocierile vor continua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel