Proteste 30 martie 2021. Ciuvică spune de ce e lumea, de fapt, ”supărată”

Mugur Ciuvică / Captură Antena 3
Mugur Ciuvică / Captură Antena 3

Câteva sute de persoane protestează, marţi, în Bucureşti şi mai multe oraşe din ţară, faţă de restricţiile impuse de Guvernul Cîțu. Oamenii au steaguri, vuvuzele, afişe cu mesaje împotriva guvernanţilor, şi scandează lozinci. Cei mai mulţi cer libertate. Mugur Ciuvică a spus că „oamenii au ajuns efectiv la disperare”.

„Oamenii protestează pentru că au ajuns la disperare, după un an de pandemie. Nu că nu se duc la magazin - nu asta e problema lor - sau că nu se duc la terasă după nu știu ce oră. Problema lor e că încep să moară de foame în casă, pentru că s-au închis afaceri. Acești tineri lucrau pe undeva. Ospătari, nu știu. Nu toți au putut să se facă curieri, ce se cere acum. Oamenii sunt supărați și cu școlile, pentru că e viitorul lor. Dar, în principal, lumea e supărată de faptul că nu există nicio perspectivă”, a spus Mugur Ciuvică, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Oamenii au ajuns efectiv la disperare”, a subliniat Mugur Ciuvică. 

„Problemele celor din stradă, dar și problemele celor de acasă se vor rezolva dacă se rezolvă problemele economice. Dacă vor spune gata, de mâine, nu mai închidem magazinele la 18.00, puteți să mergeți și la restaurant, oamenii se vor uita în buzunare să vadă dacă au cu ce să meargă la restaurant. Nu au de muncă și nici perspective”, a mai zis Ciuvică. 

VEZI ȘI: Proteste 2021. Chirieac: Haideți să demontăm o manipulare fără margini

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel