EXCLUSIV  PROTEST 26 noiembrie. Oana Stănciulescu, cenzurată pe Facebook. Război între tabere

Jurnalista Oana Stănciulescu a intrat în rândul persoanelor interzise pe Facebook.

Ziarista a primit restricție pe contul său de socializare, adică nu mai poate posta mesaje o perioadă. Cu puțin timp înainte de a fi cenzurată pe Facebook, Oana Stănciulescu distribuise un mesaj referitor la protestul anunțat pentru duminică seară, 26 noiembrie, "STOP Legile Justiției! Nu scăpați!". Apoi, a primit "report" din partea taberei internauților care, probabil, nu sunt de acord cu mișcările de stradă.

În exclusivitate pentru DC News, jurnalista a comentat acest subiect.

"Este o discuție întreagă despre rețelele de socializare. Este limpede că sunt excese. Pare ciudat că, în ultimele două zile, zeci de persoane, mai ales dintre cele care au spus că merg la protestul de duminică seară, 26 noiembrie, sunt blocate pe Facebook. Pe mulți dintre acești oameni îi cunosc și sunt absolut civilizați, cum este cazul Andreei Talmazan. Ce s-a întâmplat ridică semne de întrebare. Ne vom lămuri dacă este o încercare de a ne împiedica să transmitem anumite mesaje sau dacă este o pură întâmplare că au fost blocate atâtea conturi de Facebook în ultimele două zile", a spus Oana Stănciulescu pentru DC News.

[citeste si]

Cenzura pe Facebook, la ordinea zilei

Nu este prima dată când oamenii primesc "report" pe Facebook și astfel fie le sunt închise conturile de socializare, fie le este restricționat accesul, indiferent de motiv.

Amintim că și Răzvan Constantinescu, medic din Iași, Mirel Palada, sociolog, sau Patrick André de Hillerin, jurnalist, au avut probleme cu libertatea de exprimare pe Facebook, adică au fost blocați câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel