EXCLUSIV  Profesorul Hâncean, interviu. Cercetător unic în România: ce nu știați despre Facebook

Scutaru Cristina / 04 sep 2018 / 23:07 Salveaza PDF Comentarii
Facebook
Descriere foto: Facebook

Conf. Univ. Dr. Marian-Gabriel Hâncean a fost invitat la interviurile DC News. 

Interviul pe care profesorul ni l-a acordat îl veți putea urmări miercuri, 5 septembrie, de la ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News. Veți vedea o emisiune extrem de interesantă.

Carte unică în România

Rețelele sociale în era Facebook, de Marian-Gabriel Hâncean, noul volum apărut la Polirom este o carte unică în România. Autorul a mai abordat aceste sisteme complexe într-o primă lucrare, din 2014, dar acum analizează fenomenul din perspectiva Facebook și a altor platforme cu impact social, economic și politic.

Informațiile teoretice prezentate în premieră în țara noastră sunt completate și ilustrate cu numeroase exemple de analiză a rețelelor pe mai multe niveluri, de la grupurile mici la cele de nivel macrosocial. Dată fiind importantă rețelelor sociale în domenii că economia, politică și cultură, lucrarea se adresează unui public divers: studenți și profesori la facultățile de științe sociale, manageri, consultanți și antreprenori.

”Gabriel Hâncean este un cercetător unic în România, singurul de la noi care studiază rețelele sociale și formează o generație nouă de studenți specializați în explorarea acestor rețele", spunea profesorul Lazăr Vlăsceanu pentru DC News.

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27