Probleme grave pentru toți cei care folosesc Windows XP

Microsoft va opri – începând cu data de 8 aprilie – suportul pentru XP, lucru care va duce la pericole grave pentru toți internauții.

Calculatoarele care folosesc Windows XP vor fi ținta atacurilor hackerilor care abia așteaptă să dea lovitura. Acest lucru este foarte grav mai ales pentru companiile care au date confidențiale.

În momentul în care suportul va fi eliminat, orice tip de virus va pătrunde mai ușor și ar putea fura date. De asemenea, va fi oprită producția de drivere pentru accesoriile destinate PC-ului. Nici producătorii de antivuruși nu vor mai avea acces la patch-urile de securitate ale sistemului de operare. În consecință, nu vor mai putea proteja complet computerele.

Mediul de business va fi cel mai afectat, companiile de afaceri fiind expuse unor importante vulnerabilități. De exemplu, Microsoft vorbește despre riscuri de securitate, probleme de software sau riscuri de conformitate cu reglementările în domeniu. În plus, oamenii care vor întâmpina probleme, nu vor mai putea să aibă parte de suport tehnic nici online și nici prin telefon. Pentru a evita neplăcerile create de eliminarea suportului pentru Windows XP, utilizatorii trebuie să treacă la o versiune de Windows superioară, notează Economica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel