Prințul Harry și-a pierdut "SORA pe care n-a avut-o niciodată". Dezvăluire despre legătura cu Kate Middleton: Războiul pare să nu se termine

Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal

Un jurnalist celebru a făcut dezvăluiri despre Prințul Harry.

Duncan Larcombe, un jurnalist care s-a ocupat peste 10 ani de Familia Regală, a dezvăluit recent că relația dintre Prințul Harry și Kate Middleton este din ce în ce mai rece.

Nu mai este un secret faptul că odată cu intrarea lui Meghan Markle în Casa Regală, relațiile Prințului Harry cu familia sa s-au răcit, iar lucrurile s-au înrăutățit după ce Ducii de Sussex au renunțat la statutul de membri seniori, s-au mutat în SUA și au făcut acuzații publice în interviul cu Oprah Winfrey. 

Potrivit lui Larcombe, s-a vorbit la un moment dat despre faptul că Kate Middleton este sora pe care Prințul Harry, motiv pentru care a declarat că "ducesa de Cambridge nu mai este sora pe care prințul Harry nu a avut-o niciodată", citează The Sun

Jurnalistul susține că zilele lor de prietenie au apus de mult timp.

"Nu mai este vorba despre o relație de prietenie"

Kate Middleton și Prințul Harry erau foarte apropiați și au colaborat în mai multe proiecte pe vremea când fiul cel mic al Prințului Charles era implicat în Familia Regală, înainte să o cunoască pe actrița Meghan Markle.

Harry a spus despre Kate că este "sora pe care nu a avut-o niciodată", iar împreună cu prințul William și Meghan Markle, cele două cupluri au fost cunoscute sub numele de Fab Four.

Într-un interviu pentru OK! Magazine, comentatorul regal Duncan Larcombe a spus: "Nu mai este vorba despre o relație de prietenie. Kate a fost, așa cum a spus Harry, sora pe care nu a avut-o niciodată și este clar că nu mai este cazul. A fost o vreme când Harry ar fi avut un rol esențial în orice sărbătoare sau în orice distracție pe care o avea cuplul, dar acele zile sunt de mult în trecut".

Observațiile comentatorului regal vin înaintea zilei de naștere a lui Kate Middleton, pe 9 ianuarie, care va împlini vârsta de 40 de ani.

Dat fiind faptul că Prințul Harry se află la mii de kilometri distanță de Familia Regală, este aproape clar că nu va participa la ziua de naștere a cumnatei lui, care de altfel va fi una restrânsă.

În acest context Duncan a adăugat: "Va fi foarte interesant să vedem ce mesaje îi vor trimite Harry și Meghan lui Kate. Aceasta este problema! Pe măsură ce ruptura continuă, pe măsură ce războiul dintre băieți pare să nu arate niciun semn de terminare, zile precum cea de-a 40-a aniversare a lui Kate devin imediat evenimente care pot fi puse în contrast cu modul în care obișnuia să fie".

Kate Middleton, numită "pacificatoarea"

În urmă cu ceva timp s-a spus că soția Prințului William scoate la iveală "latura amuzantă" a lui Harry, cei doi demonstrând o "legătură puternică" când Harry locuia în Marea Britanie.

Spre exemplu, în discursul de cavaler de onoare de la nunta fratelui său, Harry ar fi glumit că i-a dat lui Kate degetul mare în sus pentru că are "picioare ucigașe". De atunci, William și-a numit soția "pacificatorul" dintre frați, Kate retrăgându-se la înmormântarea prințului Philip pentru a le permite să vorbească.

Nu se știe cum își va sărbători Kate Middleton ziua de naștere, care vine la doar câteva luni după ce Meghan Markle a împlinit 40 de ani. 

Duncan Larcombe a spus că nu se așteaptă ca ducesa de Cambridge să-i urmeze exemplul lui Meghan: "Kate și William nu sunt genul care să plece să sărbătorească singuri și să lase copiii acasă. Cred că același lucru se va aplica și la ziua de naștere a lui Kate ca și la Crăciun. Va fi un eveniment discret și se va concentra în întregime pe familie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel