Prințul Harry, ignorat de familie. A plecat în SUA înainte de ziua Reginei. Ce scrisoare i-a lăsat tatălui său, Prințul Charles

Foto: Instagram / Sussex Royal
Foto: Instagram / Sussex Royal

Prințul Harry a luat o decizie neașteptată după ce a fost ignorat de familie la înmormântarea Prințului Philip. 

Regina Elisabeta, înșelată de Prințul Philip? Sarah Bradford și Pat Kirkwood: Le accepta! Aveam viața mai fericită dacă se ducea acasă la soția însărcinată în noaptea aceea

Marea dorință a Reginei Elisabeta pentru monarhie, după ce moare. Nick Bullen, culisele Casei Regale: Regina ȘTIE! Harry și Meghan, simple momente în istorie

Prezența Prințului Harry în Marea Britanie, la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, a fost așteptată de toată lumea și chiar dacă toți se așteptau ca Familia Regală să stea de vorbă cu el, dat fiind faptul că nu s-au mai văzut de un an, de când el și Meghan au renunțat la statutul de membri seniori ai Casei Regale și mai ales după interviul cu Oprah Winfrey ce a stârnit o mulțime de controverse, situația nu a fost deloc așa.

La înmormântare, Prințul Harry a fost văzut doar în compania fratelui său, Prințul William, și a lui Kate Middleton, singurii care au stat de vorbă cu el deși acuzațiile lui Meghan Markle au fost îndreptate și către ei. 

Prințul Harry, ignorat de familie. Cine sunt cei mai revoltați membri ai familiei

Potrivit surselor de la Casa Regală, Harry a fost tratat cu răceală de întreaga familie, pentru că "toți cred că s-a comportat îngrozitor" și că "abia l-au recunoscut atât înainte de funeralii, cât și în timpul lor". Cei care l-au ignorat cel mai mult au fost mătușa lui, Prințesa Anne, și unchiul, Prințul Edward.

"Există multe resentimente din partea membrilor familiei regale, care încearcă să o protejeze pe Regină. Harry nu prea este privit cu simpatie după lucrurile pe care el și Meghan i le-au spus lui Oprah Winfrey. Încă sunt foarte supărați, încearcă să rămână uniți pentru Regină. Toți sunt de părere că (Prințul Harry) s-a comportat îngrozitor", a declarat o sursă pentru Daily Mail.

GALERIE FOTO Regina Elisabeta, povestea celor 95 de ani. Cum a ajuns Regină și de ce a primit poreclele amuzante "Shirley Temple" și "Gan Gan"

Harry, decizie surprinză înainte de ziua Reginei Elisabeta

Mai mult, imediat după ceremonie, Harry nu a stat prea mult timp în compania familiei sale și s-a retras imediat la Reședința Familie Regale din Frogmore, chiar dacă tatăl său avea în plan altceva.

Prințul Charles ar fi vrut să stea de vorbă la o plimbare cu fiul său, înainte ca acesta să se retragă în carantină, însă soțul lui Meghan Markle a decis să plece mai devreme la Frogmore Cottage.

Cu toate acestea, chiar dacă s-a zvonit că Harry va rămâne de ziua Reginei Elisabeta, acesta a luat o nouă decizie surprinzătoare cu doar 24 de ore înainte și a plecat către SUA, cu un avion privat. 

Prințul Charles, decizie după venirea lui Harry în Marea Britanie. Ce a făcut soțul lui Meghan, după înmormântarea Prințului Philip

Harry i-a lăsat o scrisoare tatălui său, Prințul Charles

Prințul Charles devine "cvasi-Rege". Expert regal, detalii și explicații neașteptate: Regina Elisabeta nu va abdica niciodată!

După ce Prințul Charles a refuzat să-i mai răspundă la telefon, fiind foarte rănit de cele declarate de fiul său şi de Meghan Markle în interviul pentru Oprah, Harry i-a scris acestuia o scrisoare în care i-a promis că va respecta instituţia monarhiei.

În această scrisoare, Harry a subliniat şi motivele pentru care a luat hotărârea de a părăsit Familia Regală şi de a se muta în California cu Meghan Markle şi Archie.

O sursă regală a dezvăluit că sunt slabe șansele ca cei doi să revină la sentimente mai bune. 

Prințul Andrew, gafă la înmormântarea tatălui său, Prințul Philip. Momentul penibil văzut de toată lumea

Kate Middleton, "Regina perfectă". Gesturi și semnificații care au uimit întreaga lume la înmormântarea Prințului Philip: Stânca de care va depinde monarhia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel