Prințul Charles devine "cvasi-Rege". Expert regal, detalii și explicații neașteptate: Regina Elisabeta nu va abdica niciodată!

Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family

Un expert regal a făcut dezvăluiri incredibile despre Regina Elisabeta și Prințul Charles, după moartea Prințului Philip. 

Prințul Charles, decizie după venirea lui Harry în Marea Britanie. Ce a făcut soțul lui Meghan, după înmormântarea Prințului Philip

Meghan Markle, gest neașteptat pentru Prințul Philip, în ziua înmormântării. Ce semnificație au florile puse pe coroană, singura care ieșea în evidență

Biograful regal Robert Jobson a oferit un interviu inedit pentru jurnalistul Omid Scobie, în podcastul de la ABC, "The Heir Pod". și a făcut dezvăluiri neașteptate despre viitorul Coroanei, odată cu moartea Prințului Philip și despre planurile Reginei Elisabeta.

Acesta a estimat că prinţul Charles va deveni cu "cvasi-rege" şi "patriarhul familiei", iar Regina nu va abdica după moartea soţului său, prinţul Philip.

Potrivit lui Robert Jobson, chiar dacă Regina Elisabeta va domni în continuare, Prinţul Charles va prelua sarcina "vizitelor de stat" în numele ei și astfel, va exista "un orizont pentru schimbare, iar prinţul moştenitor va deveni cvasi-rege".

Kate Middleton, "Regina perfectă". Gesturi și semnificații care au uimit întreaga lume la înmormântarea Prințului Philip: Stânca de care va depinde monarhia

Ce înseamnă că Prințul Charles va deveni cvasi-rege

Expertul regal a explicat ce înseamnă cvasi-rege și susține că Prințul Charles va avea un rol intermediar, chiar dacă Familia Regală nu ar fi fericită cu acest termen.

"Prinţul Charles va prelua frâiele, cum de altfel a făcut-o şi în ultimii cinci ani, dar acum este cu adevărat patriarhul familiei, pentru că ducele de Edinburgh a murit. Clar este că Regina nu va mai face vizite de stat, astfel că, dacă prinţul Charles va merge undeva, de pildă în America, o va face în calitate de reprezentant al Reginei. E ca o vizită de stat, deşi tehnic nu ar fi", a explicat biograful regal.

Mai mult, Robert Jobson spune că, deşi Regina Elisabeta a arătat fragilă la înmormântarea Ducelui de Edinburgh, când a stat singură în capelă, "neîndoielnic îşi va continua îndatoririle şi, chiar dacă există şi posibilitatea unei regenţe, nu cred că va abdica vreodată", potrivit The Sun.

Chiar dacă Regina Elisabeta va lucra la Palatul Buckingham, aceasta nu va mai petrece nopţile acolo, iar decizia vine în contextul în care își dorește să fie mai aproape de soțul ei, Prințul Philip. Această decizie este semnul unei noi ere a domniei sale şi astfel al unor schimbări majore în rolurile regale.

Mai exact, Prinţul Charles ar putea prelua întâlnirile cu ambasadorii şi înalţii comisari la Palatul Buckingham într-un soi de "regenţă soft", în timp ce Regina îşi va relua audienţele săptămânale cu premierul britanic în contextul relaxării restricţiilor anti-COVID-19.

De altfel, Prințul Charles şi Prinţul William au preluat deja unele sarcini ale Reginei după moartea Prinţului Philip.

Cine va moșteni titlul de duce de Edinburgh, al Prințului Philip. Charles și Edward, luptă după moartea tatălui lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel