Kate Middleton, "Regina perfectă". Gesturi și semnificații care au uimit întreaga lume la înmormântarea Prințului Philip: Stânca de care va depinde monarhia

Kate Middleton a uimit întreaga planetă cu apariția la înmormântarea Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta.

Cine va moșteni titlul de duce de Edinburgh, al Prințului Philip. Charles și Edward, luptă după moartea tatălui lor

Kate Middeleton, soția Prințului William, a făcut furori la înmormântarea Prințului Philip de sâmbătă. Ducesa de Cambridge a părut foarte afectată de moartea bunicului soțului ei, iar gesturile pe care aceasta le-a făcut și ținuta pe care a ales să o poarte a înduioșat întreaga lume. 

Kate Middleton, gest tandru pentru socrul său, Prințul Charles

 

La finalul ceremoniei, Kate Middleton a împărtășit un moment emoționant cu Prințul Charles, profund afectat de moartea tatălui său, în ciuda faptului că cei doi nu au avut niciodată o relație apropiată. 

Astfel, Ducesa de Cambridge a fost surprinsă în momentul în care l-a pupat pe obraz pe Prințul de Wales, în momentul în care au părăsit Capela St. George.

Kate Middleton, "pacificatoarea" dintre Harry și William

Un alt gest ce a ridicat mari semne de întrebare a fost cel în care Kate și William, cei doi duci de Cambrigde, s-au apropiat de Prințul Harry și au discutat. Momentul dintre cei doi a fost primul după plecarea lui Harry din Familia Regală și după interviul controversat pe care l-a acordat alături de Meghan pentru Oprah Winfrey. 

A fost pentru prima dată în ultimul an când cei doi frați au fost fotografiați împreună. 

Mai mult, potrivit mai multor zvonuri, apropierea dintre William și Harry s-ar datora lui Kate Middleton, considerată acum "pacificatoarea".

Un expert în cititul pe buze a descifrat ce şi-au spus Harry şi William la finalul funeraliilor prinţului Philip

Imagine cu William și Harry la funeraliile prinţului Philip. Au avut o relaţie tensionată în ultima vreme

Kate Middleton, "stânca de care va depinde monarhia"

"Se spune că atunci când vine ora, vine omul. Dar în cazul Familiei Regale, este o femeie. Slavă Domnului pentru Kate - ea este stânca de care va depinde monarhia. Sâmbătă s-a comportat absolut impecabil. Regina Mamă era ca o celebritate, calitate pe care Kate o are din abundență. Dar, spre deosebire de regina mamă, ducesa are capacitatea, la fel ca și prințesa Diana, de a se apropia de oameni din toate categoriile vieții. Va fi regina consoartă perfectă pentru William când va deveni rege", a spus Brian Hoey, biograful Prințului William, scrie The Sun.

Prințul Philip a murit. De ce nu a primit niciodată titlul de Rege, deși Kate Middleton va deveni Regină

Kate Middleton, detaliul vestimentar care i-a înduioșat pe fani

Cu o ținută impecabilă, neagră din cap până în picioare, Kate Middleton a ieșit cu totul în evidență. Aceasta a ales să poarte o haină neagră, la care a asortat pantofi negri, pălărie cu plasă care i-a scos în evidență ochii perfect machiați și perle cu o semnificație aparte.

Colierul de perle a adus un tribut subtil pentru Prințesa Diana, care l-a purtat la un banchet la Hampton Court Palace în 1982. Un dar pentru Regină din partea poporului japonez și parte a colecției regale de bijuterii, colierul de perle a reprezentat detaliul perfect pentru ținuta de doliu.

La întreaga ținută, soția Prințului William a asortat și o mască de protecție neagră.

Colierul, semnificație aparte, legătură cu Prințul Philip

Potrivit Daily Mail, Kate Middleton avea o relație foarte bună cu Prințul Philip și chiar au fost văzuți stând unul lângă celălalt în timpul evenimentelor publice.

Ducesa a purtat acest colier din colecția Reginei și în urmă cu trei ani, atunci când Regina Elisabeta și Ducele de Edinburgh au aniversat 70 de ani de căsnicie.

Regina a cerut ca acest colier să fie făcut din "cele mai fine perle de cultură" și l-a purtat chiar și ea, în anii ’80 și ’90.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel