Prinţul Harry se întoarce în Anglia

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Prințul Harry va sărbători cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus printr-un serviciu religios la Catedrala St. Paul din Londra, pe 8 mai, făcând o vizită rară în Marea Britanie pentru evenimentul internațional pe care l-a fondat.

Prinţul Harry, care locuiește în Statele Unite alături de soția sa Meghan și cei doi copii, a lansat Jocurile în 2017, un eveniment sportiv multi-disciplinar pentru personalul militar rănit în acțiune.

Harry, fiul cel mai mic al regelui Charles, a servit ca pilot de elicopter militar în Afganistan.

Serviciul va sărbători evenimentul și va include lecturi de la Harry și actorul britanic Damian Lewis. Veterani răniți și membrii comunității Invictus vor fi, de asemenea, prezenți.

Organizatorii au declarat că acest eveniment va marca "o decada de schimbări în viețile și salvarea vieților prin sport".

Harry s-a întors în Marea Britanie doar de câteva ori de când și-a încheiat activitatea ca membru al familiei regale în 2020, sosind pentru evenimente majore precum înmormântarea Reginei Elisabeta în 2022 și ceremonia de încoronare a tatălui său în mai 2023.

Ultima dată când a fost văzut în Marea Britanie a fost în februarie anul acesta pentru o întâlnire scurtă cu tatăl său, după ce monarhul a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer.

Palatul a declarat vineri că Charles se va întoarce la îndatoririle publice după ce a înregistrat progrese bune în urma tratamentului și a perioadei de recuperare, potrivit Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel