Meghan Markle, gest surpriză la înmormântarea Prințului Philip. Mesaj subtil pe coroană, singura care ieșea în evidență

Foto: Instagram / Sussex Royal
Foto: Instagram / Sussex Royal

Meghan Markle a fost marea absentă de la înmormântarea Prințului Philip. Ce gest uluitor a făcut pentru bunicul Prințului Harry. 

Sâmbătă, 17 aprilie, britanicii și-au luat adio de la Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a. 

Din cauza pandemiei de COVID-19, la ceremonie au putut participa doar 30 de persoane, iar lista a fost dictată de Regina Elisabeta. 

De ce nu a mers Meghan la înmormântarea Prințului Philip. Sarcina nu e singurul motiv

Din cauze medicale, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil, dar și din cauza controverselor iscate după interviul cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a fost marea absentă. Prințul Harry a fost singur în Marea Britanie, pentru a-și lua rămas bun de la bunicul său. 

Surse apropiate cuplului susțin însă că Meghan nu și-a dorit să fie în centrul atenției la înmormântare, mai ales că ar fi fost prima apariție în Regatul Unit după interviu pe care i l-a oferit lui Oprah, alături de soțul ei. 

Meghan Markle și Prințul Philip au avut o relație specială și chiar dacă nu a putut participa la ceremonie, Ducesa de Sussex a făcut un gest uimitor. 

Aceasta a urmărit funeraliile din fața televizorului, din casa ei din Montecito, SUA, însă a trimis la ceremonie o coroană de flori, care are o semnificație aparte, dar și un bilețel pe care l-a scris chiar ea, arată metro.co.uk. 

Florile trimise de Meghan Markle, semnificație aparte

În interiorul capelei St. George au fost așezate câteva coroane cu flori albe, dar dintre toate, una singură ieșea în evidență.

Cu ajutorul lui Willow Crossley, cea care s-a ocupat și de aranjamentele ducesei de la nunta din mai 2018, dar și cele de la botezul lui Archie, Ducesa a făcut un aranjament unic, cu flori care nu erau deloc alese la întâmplare. 

Pentru coroana impresionantă au fost alese Acanthus Mollis (cunoscută și ca Talpa Ursului), floarea națională a Greciei, trimițând cu gândul la originile grecești ale lui Philip. În plus, au fost adăugate și Eryngium, care reprezintă simbolul Marinei Regale.

O altă floare aleasă a fost Campanula, care semnifică recunoștință și dragoste, dar și flori de lavandă și trandafiri, primele pentru devotament, iar trandafirii pentru ziua de naștere a prințului, care ar fi împlinit în luna iunie 100 de ani. 

Ducesa a scris de mână și un bilet, care a fost adus de Harry la funeralii. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Deluded Sussex Squad Fans (@deluded_sussexfans)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel