Regina Elisabeta, înșelată de Prințul Philip? Sarah Bradford și Pat Kirkwood: Le accepta! Aveam viața mai fericită dacă se ducea acasă la soția însărcinată în noaptea aceea

Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family

Sarah Bradford a oferit detalii despre acuzațiile de infidelitate ale Prințului Philip față de Regina Elisabeta.

Marea dorință a Reginei Elisabeta pentru monarhie, după ce moare. Nick Bullen, culisele Casei Regale: Regina ȘTIE! Harry și Meghan, simple momente în istorie

Prințul Harry, REFUZ categoric. Avertisment pentru "The Crown": "O să mă asigur că opresc serialul"

Serialul "The Crown" a oferit publicului larg detalii din interiorul Familei Regale britanice, însă, fiind totuși un film, unele detalii sunt regizate. 

Într-unul dintre sezoane este expusă o latură neașteptată din căsnicia Reginei Elisabeta și a Prințului Philip, în care Ducele de Edinburgh ar fi înșelat-o pe Suverană cu o dansatoare.

În urma episoadelor difuzate, întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă Prințul Philip a înșelat-o în realitate pe Regină. 

În ciuda faptului că dezvăluirea din "The Crown" a fost îndelung discutată, Familia Regală Britanică nu a negat faptul că Prințul Philip și-ar fi înșelat soția.

Prințul Charles, reacție DURĂ. De NECREZUT! Se simte VINOVAT de trauma Prințesei Diana și AVENTURA cu Camilla?!

Pat Kirkwood, replică despre relația cu Prințul Philip

În realitate, Prințul Philip și-a dezvoltat reputația de a fi un bărbat căruia îi place să stea în preajma femeilor, lucru la care producătorii serialului "The Crown" au făcut aluzie de mai multe ori. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă în acest sens, chiar dacă au existat mai multe zvonuri despre o presupusă relația cu dansatoarea Pat Kirkwood.

"Falsele informații", așa cum le numește Pat, i-au distrus reputația, mai ales că Palatul Buckingham a refuzat să infirme cele scrise la vremea respectivă.

"În mod normal, nu este de așteptat ca o doamnă să-și apere onoarea. Domnul ar trebui să facă asta. Aș fi avut o viață mai fericită și mai ușoară dacă Prințul Philip, în loc să vină neinvitat la vestiarul meu, se ducea acasă la soția sa însărcinată în noaptea cu pricina", a afirmat ea pentru Daily Mail, citează a1.ro.

Viața Prințesei Diana, sub mesaje de AVERTIZARE. Scene TULBURĂTOARE. Este pentru PRIMA dată când Netflix face ASTA

Regina știa de infidelitățile soțului?

Sarah Bradford, autoarea cărții Elizabeth II: Her Life in Our Times", nu are nicio îndoială că Philip a fost infidel și că Regina știa totul.

"Ducele de Edinburgh a avut aventuri... depline și mai multe. El are aventuri și Regina le accepta. Cred că ea crede că așa sunt bărbații. El nu a fost niciodată unul care urmărește actrițele. Interesul său este crescut pentru femeile pentru care sunt întotdeauna mai tinere decât el, de obicei frumoase", a spus ea despre zvonurile despre infidelitatea Prințului Philip.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel