Joe Biden recunoaște că a avut gânduri sinucigașe după moartea fiicei și a primei soții

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele SUA, Joe Biden, a fost subiectul unui interviu radio surpriză alături de celebrul prezentator Howard Stern, în timpul căruia și-a deschis inima în privința momentelor dificile prin care a trecut în anul 1972.

Un moment de rememorare și introspecție a fost adus la lumină atunci când Biden a vorbit despre lupta sa cu gândurile de sinucidere, ca urmare a tragediei de a-și pierde prima sa soție, Neilia, și fiica, Naomi, într-un accident de mașină în urmă cu peste patru decenii. „Am stat acolo şi am crezut că voi scoate un sticla de scotch. O să-l beau şi o să mă îmbăt”, a declarat preşedintele, care a mărturisit apoi: „Nu trebuie să fii nebun pentru a te sinucide. Pentru o scurtă clipă, m-am gândit să merg la podul Delaware Memorial şi să sar, dar aveam doi copii”, relatează Daily Mail

Biden a transmis și un mesaj de încurajare către ascultătorii care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, îndemnându-i să caute ajutor și terapie.

Interviul a continuat cu discuții despre întâlnirea sa cu Neilia, prima sa soție, despre experiențele sale din liceu și despre eforturile de a depăși o problemă de vorbire.

Președintele a dezvăluit că nu a acordat suficientă atenție școlii și a exprimat regretul că nu a studiat mai mult, numindu-se pe sine „idiot”. De asemenea, a împărtășit emoțiile legate de întâlnirea și căsătoria cu actuala sa soție, Jill Biden, și a amintit cu afecțiune de fiul său, Beau Biden, care a pierit în 2015 în urma unei bătălii cu cancerul cerebral.

Howard Stern i-a lăudat în repetate rânduri pe Biden și pe familia sa, descriindu-i ca fiind „fantastici”, mai ales atunci când președintele a vorbit despre sprijinul oferit de rudele sale după tragicul deces al primei soții, Neilia.

Surse din echipa președintelui au indicat că acest interviu a reprezentat o încercare a lui Biden de a comunica cu alegătorii printr-un canal neconvențional. Apariția sa vine în contextul criticilor adresate de New York Times președintelui SUA pentru evitarea interviurilor cu marile publicații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel