Viața Prințesei Diana, sub mesaje de AVERTIZARE. Scene TULBURĂTOARE. Este pentru PRIMA dată când Netflix face ASTA

Netflix lansează în câteva zile noul sezon din celebrul serial "The Crown". Scene din viața Prințesei Diana vor fi însoțite de mesaje de avertizare pentru conținut sensibil. 

Netflix este pe punctul de a lansa sezonul numărul 4 din faimosul serial "The Crown", cel care a expus povestea Familiei Regale britanice.

Noul sezon este unul dintre cele mai aşteptate seriale Netflix deoarece promite să recreeze momente rare din viaţa Prinţesei Diana şi a Prinţului Charles. 

„The Crown” urmăreşte evenimentele din istoria familiei regale britanice din perioada 1979 până în 1990 şi evenimentele din viaţa lor de căsătorie, când începe să se prăbuşească. Acesta este momentul în care prinţesa dezvoltă o tulburare alimentară numită bulimie. Scenele în care prinţesa se luptă cu bulimia vor fi atât de explicite. Tocmai de aceea, reprezentanții Netflix au atașat avertismente pentru conținut sensibil la începutul a 3 din 10 episoade. 

De asemenea, este pentru prima data când Netflix adaugă astfel de avertismente, lucru care anunţă cât de explicite şi sensibile vor fi imaginile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel