Prințul Charles, reacție DURĂ. De NECREZUT! Se simte VINOVAT de trauma Prințesei Diana și AVENTURA cu Camilla?!

O sursă a Familiei Regale Britanice a dezvăluit reacția Prințului Charles, față de noul sezon "The Crown", povestea dintre el și Prințesa Diana și a aventurii cu Camilla. 

Netflix a lansat duminică ce-l de-al patrulea sezon din celebrul serial "The Crown", povestea Familiei Regale Britanice. Noul sezon conține în principal povestea dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, detaliază și tulburarea de alimentație a prințesei Diana și aventura lui Charles cu Camilla, iar reprezentanții Netflix au anunțat că au pus mesaje de avertizare la unele episoade, din cauza conținutului puternic. 

De ce nu se uită Prințul Charles la noul sezon "The Crown"

 

O sursă apropiată lui Charles, a dezvăluit despre serial: „Alteța Sa Regală nu are absolut nicio părere despre asta. El nu a urmărit niciodată The Crown. Nici nu cred că știe ce acest nou sezon. A spus că serialul îl arată într-o lumină foarte neplăcută”, conform The Sun.

„Publicul nu ar trebui să fie păcălit să creadă că aceasta este o portretizare exactă. Este un serial cu un buget de la Hollywood”, a completat.

Mai mult, sursa a mai dezvăluit că prințul William a considerat că serialul i-a prezentat pe părinții săi într-un „mod fals și simplist”, dar scriitorul Peter Morgan spune că a discutat despre portretizări cu membrii seniori ai Familiei Regale, chiar dacă Palatul Buckingham a negat implicarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel