Prezență surpriză la prima întrevedere a lui Donald Trump cu un lider străin

Ivanka Trump, fiica preşedintelui ales american Donald Trump, a asistat joi seară, la New York, la prima întrevedere a tatălui său cu un lider străin, şeful guvernului japonez Shinzo Abe.

Într-una dintre fotografiile transmise de cabinetul premierului nipon Shinzo Abe, Ivanka apare aşezată pe un fotoliu în faţa lui Trump şi Abe, în timp ce aceştia vorbeau, informează AFP, potrivit Agerpres.

Într-un alt instantaneu Ivanka se află în picioare, alături de soţul său, omul de afaceri Jared Kushner, în compania premierului nipon care a discutat timp de peste o oră cu Trump.

Prezenţa fiicei Ivanka nu a fost justificată în mod oficial. De asemenea, nu se cunoaşte dacă ea a asistat la toată discuţia sau doar la o parte.

[citeste si]

Însă, asemeni fraţilor săi Eric şi Donald jr., ea face parte din echipa de tranziţie însărcinată să determine chipul viitoarei administraţii Trump. 

'Este un lucru rar să vezi un membru al familiei asistând la prima întrevedere între doi lideri, chiar dacă aceasta era una informală, însă aceasta nu este neapărat surprinzător, în condiţiile în care ea este implicată în politică. În orice caz, acesta este stilul lui Trump', comentează Yoshinobu Yamamoto, profesor la Universitatea Niigata, specialist în relaţii internaţionale.

Potrivit unor zvonuri difuzate de un tabloid nipon, Ivanka Trump ar putea fi numită ambasador al SUA în Japonia, post ocupat în prezent de Caroline Kennedy, fiica fostului preşedinte american John F.Kennedy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel