Preşedintele unei secţii de votare, înlocuită pentru că au apucat-o chinurile facerii

O femeie de 28 de ani din Galaţi, preşedinte al unei secţii de votare din judeţ, aflată în iminenţă de naştere, va ajunge la un spital pentru a naşte, după ce au apucat-o chinurile facerii chiar în secţia de votare din comuna Cavadineşti, a declarat pentru AGERPRES preşedintele Biroului Electotral Judeţean Galaţi, judecător Robert George Florea.

Potrivit acestuia, tânăra este preşedintele secţiei de votare 256 din comuna Cavadineşti, aflată în nord-estul judeţului.

'Tânăra din Galaţi are iminenţă de naştere, contracţii la 20 de minute, şi urmează să fie înlocuită de Autoritatea Electorală Permanentă. Se va deplasa probabil la Galaţi pentru a naşte. De altfel, soţul ei a şi plecat spre Cavadineşti', a spus Florea. El a precizat că procesul electoral nu se va întrerupe pentru că atribuţiile preşedintelui secţiei de votare vor fi preluate de locţiitor.

'Locţiitorul va face treaba până în momentul în care noul preşedinte al secţiei de votare va fi desemnat de AEP şi se va deplasa acolo', a menţionat Florea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel