Preşedintele PNL Neamţ, la un pas de a fi executat silit de Primăria Roman

Dorinel Ursarescu
Dorinel Ursarescu

Preşedintele filialei PNL Neamţ, Dorinel Ursărescu, ar putea fi executat silit de Primăria Roman, pentru o sumă de aproape 20.000 de lei pe care o datorează bugetului local, informează Evenimentul.

Autor: Adi Stroescu

Dorinel UrsarescuPurtătorul de cuvânt al primăriei, Constantin Cudalb, a declarat, joi, că Dorinel Ursărescu este unul dintre cei 370 de locuitori ai oraşului Roman pentru care au fost demarate procedurile de executare silită, din cauza datoriilor la plata taxelor şi impozitelor locale. „Domnul Ursărescu figurează la poziţia 329 în lista datornicilor, întocmită în ordine alfabetică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Roman.

Dorinel Ursărescu a declarat însă că nu ştie de existenţa unor datorii, că nu a primit nicio înştiinţare, dar că, dacă informaţia se confirmă, va achita imediat restanţele.

Dorinel Ursărescu a fost deputat în mandatul 2004 - 2008, iar la alegerile locale din 2008 a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Roman. Din anul 2010, Dorinel Ursărescu este preşedinte al filialei PNL Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel