Președinte PNL, după vot: "Mesajele proaste impuse de la centru sunt de vină"

Preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, care a candidat pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor, dar nu a reuşit obţinerea mandatului, a spus că de vină pentru scorul înregistrat sunt "mesajelor proaste" impuse de la centru.

'Ce-ar mai fi de spus după scorul extrem de mic pe care l-am înregistrat la aceste alegeri!? De două zile încerc să caut explicaţia acestui scor şi nu găsesc. Am muncit patru ani, m-am implicat, am făcut o campanie onestă, cinstită, electoratul însă a ales ca oamenii cinstiţi să stea acasă.

Eu m-am autoevaluat şi nu am găsit nicio breşă în activitatea mea, am încercat să unific, am încercat să fiu un preşedinte pentru toată lumea... Dacă vreţi, am pierdut aceste alegeri din cauza mesajelor proaste de la centru şi aici vă spun un lucru: în prima săptămână de campanie m-am dus cu cartolina cu Dacian Cioloş şi oamenii care mă cunoşteau întrebau: cine candidează de fapt, dumneavoastră sau Dacian Cioloş!? Deci am pierdut o săptămână cu aceste mesaje. Cred că ni s-a impus cam mult, poate mult prea mult de la centru ce să facem în politică', a declarat Gheorghe Ştefan, citat de Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel