Poză trucată Gabriel Oprea. Contactat de Euronews. Reacția fostului vicepremier

Euronews a taxat gestul lui Gabriel Oprea care a postat ieri pe contul său de socializare o fotografie modificată în care ar fi dat mână cu Barack Obama. 

Fotografia cu pricina fost postată ieri de Gabriel Oprea pe contul său de socializare.

Euronews arată poza reală și îl taxează pe Oprea.

Iată articolul din Euronews:

"Fostul vicepremier al României a publicat o fotografie cu o strângere de mână care de fapt nu a fost niciodată fotografiată. Gabriel Oprea a postat pe Facebook un o fotografie în care îi strânge mâna președintelui SUA, Barack Obama. 

În postarea de pe Facebook, cu fotografia atașată, Oprea vorbește despre eforturile pe care le-a făcut în timpul mandatului său de consolidare a relațiilor dintre România și Statele Unite.

Aceasta nu ar fi fost o problemă, dar aceeași imagine luată de Ambasada României în SUA include o diferență demnă de remarcat. În fotografia oficială se află Traian Băsescu, fostul președinte al României, care dă mâna cu Barack Obama. 

Reacția utilizatorilor și a lui Gabriel Oprea 

Utilizatorii Facebook au reacționat rapid și au indicat poziția nenaturală în care Oprea își ține brațul, în timp ce privește departe de Barack Obama. 

Contactat de Euronews, Oprea a răspuns că a participat la vizita oficială la Casa Albă împreună cu președintele Traian Băsescu și Bogdan Aurescu, fost secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe.

El a adăugat că "în acea cameră președintele Obama a dat mâna cu Băsescu, cu mine și Aurescu! Nu sunt nici fotograf, nici nu pot să falsific fotografiile. Această fotografie mi-a fost dată. Ăsta e adevarul."

(w670) Gabi Oprea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel