Poteraş organizează excursii gratuite, pe şest

Cristian Poteraş, primarul Sectorului 6, mută punctele de plecare în excursii – pomană electorală, pentru a nu fi surprins de mass-media.

Costin Munteanu

Primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş (PDL), a oferit sâmbăta trecută o excursie în Bulgaria (până la Ruse) pentru zeci de persoane, cei mai mulţi pensionari. Toate costurile au fost suportate de edilul sectorului 6.

Cristian poteraş nu organizează prima excursie de acest gen. De obicei autocarele închiriate de primarul Poteraş se adunau în faţa Teatrului Masca, în sectorul 6. Punctul de întâlnire devenise însă cunoscut pentru presă. Astfel, pentru a evita întâlnirea cu mass-media, Cristian Poteraş a mutat întâlnirea cu turiştii în parcarea unei benzinării din apropierea Autogării Militari. În acest mod, autocarul asigurat de edilul sectorului 6 putea fi confundat cu orice cursă regulată cu plecare din autogară.

Câteva zeci de persoane au plecat sâmbătă, în jurul orei 6:30, din sectorul 6 spre Ruse, într-o excursie oferită de Cristian Poteraş. Potenţialii alegători, care s-au îmbarcat în autocar au prezentat cărţile de indentitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel