Postul Adormirii Maicii Domnului. Părintele Calistrat: Aceasta este CHEIA rezolvării tuturor problemelor!

Părintele Calistrat a oferit mai multe sfaturi românilor despre cum să țină Postul Adormirii Maicii Domnului.

'Am primit întrebări, eu le spun orientative, despre ce e bine să mâncăm în acest post. Fraților, să nu întrebăm ce ar fi bun să mâncăm în post! Să ne întrebăm ce fel de post ar fi frumos și plăcut Lui Dumnezeu?! (...) Fraților, postul nu este o perioadă de dezvoltare a rețetelor culinare. Postul este o armă prin care omul își stăpânește trupul din evlavie, credință, bunăvoință, dragoste, din pasiunea față de Dumnezeu.' a spus părintele Calistrat.

'Rugăciunea este comunicare, povestire, întâlnire și sfat cu Dumnezeu. Este o legătură între cer și pământ. Rugăciunea este împărăteasa tuturor faptelor bune. Rugăciunea este cheia tuturor problemelor. Cereţi, şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. Rugăciunea este telefon al conștiinței către Dumnezeu, care trimite harul și se rezolvă problema. Aceasta este puterea rugăciunii. (...)

Sigur îl face vesel pe Dumnezeu oul, smântâna sau salamul de post. Rade și el când vede oamenii ce mai inventează. Până la urmă, noi să avem conștiința trează și inima curată. Postim și ne rugăm după putere. Ne străduim! Încercăm să fugim de comoditate!' a subliniat părintele Calistrat, într-un interviu acordat joi pentru BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel