Postări ciudate ale lui Badea și Oreste: Pentru mine ești mort

mircea-badea-si-oreste-teodorescu
mircea-badea-si-oreste-teodorescu

Mircea Badea a postat pe Facebook un mesaj trist în care spune că un prieten vechi l-a trădat. Mulți din cei care au comentat cred că este vorba despre Oreste Teodorescu.

”Azi un prieten cu care am trăit o viață a ales să se sinucidă din lumea mea basindu-se cu stropi. A făcut-o emanând niște blestemații și niște ticăloșii cu duhoare pestilențială care m-a doborat. O să mă ridic.

Nici delirul mistic inept, de prostovan, tip Becali, nici eventuale inspirații de "sorginte dacică" nu pot justifica monstruozitatea gestului imund. Așadar, oricât mă voi mai tăvăli în chinuri, daca ai ales să te sinucizi înjunghiindu-mă, pentru mine ești mort. Nu voi ține slujba. Nici doliu!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Coincidență sau nu, Oreste Teodorescu a postat un mesaj asemănător cu două ore înainte ca Mircea Badea să o facă.

”Îmi iubesc prietenii și o voi face toată viața, dar când se întorc împotriva țării și a neamului, din care și ei fac parte, atunci, cu cea mai mare tristețe în suflet, mă întorc și eu cu fața de la ei. În speranța că vom înțelege cu toții că degeaba cucerim lumea dacă ne pierdem sufletul, le spun bunilor mei prieteni: rămâneți cu Bine (le), nu vă vindeți conștiința și rodiți frumos. Cu ori ce preț și ori ce risc, nu vă părăsiți Bucuria. Am citit în ochii voștri teama și frustrarea ca s-ar putea să pierdeți toate comorile de pe pământ. Asta e bine, poate începeți să le faceți în CER. Doamne ajută, vă iubesc și vă aștept! Fie ca Neamul să ne ierte pe toți! Căci Dumnezeu, din această clipă se află doar cu cei curați la suflet, smeriți și blânzi! Pace vouă, pace tuturor!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel