PORTOFEL, REGULI de FENG SHUI. Mihai Voropchievici, LEGEA PROSPERITĂȚII

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă seară, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, regulile de Feng Shui pentru portofel. 

Iată regulile de Feng Shui pentru portofel dezvăluite de maestrul Mihai Voropchievici la Antena 3: 

- ”Dați banii cu mâna dreaptă și luați banii cu mâna stângă”. 

- ”Nu mototoliți banii, nu-i șifonați.”

- ”Banii îi punem în ordine, în mod crescător sau descrescător, în portofel”. 

- ”Alege un portofel mai mare, nu unul mititel în care banii stau înghesuiți. Dacă stau înghesuiți, au tendința să nu mai primească, ca într-o locuință. Fiind un portofel mai lejer permite să mai vină și alte valori. Dacă portofelul e prea plin, transferați banii în alt portofel.

- ”Să aveți trei portofele: cel pe care-l aveți în fiecare zi, uzual, la voi. Din el, aveți un buget, stabiliți, plătiți facturi și tot ce aveți. Dacă din ce ați plătit, a rămas un leu, puneți-l în al treilea portofel, acela este pentru neprevăzut. Nu vă gândiți cât ați pus în al treilea portofel, dar notați de fiecare dată cât ați pus și data. Lăsați un an de zile și o să vedeți ce efect o să aibă, dacă nu numărați. E portofelul pentru neprevăzut”. 

[citeste si]

- ”În al doilea portofel, puneți banii pentru facturi, ordine de plată, întreținere, chirie, telefon, etc, aici sunt banii pentru utilități.”

- ”Când te duci la cumpărături, fă o listă cu o sumă în care să te încadrezi. Suma economisită din ce ai calculat pune-o în al treilea portofel, pentru că acei bani erau planificați. Banii care rămân îi puneți în portofelul trei. Pentru plățile planificate, banii sunt în portofelul doi”. 

- ”Nu există ”nu pot” în ceea ce privește economisea banilor”. 

- ”Portofelul trebuie să-ți placă”. 

- Culorile recomandate pentru portofel sunt ”roșu (curaj), negru (acumulări, reprezintă puterea financiară), auriu (abundență, noroc, îmbogățire, atrage banii), verde (simbolistica banului)”. 

- Nu lăsați niciun portofel, vechi sau nou, fără bani în el. 

- ”Când oferiți un portofel nou, puneți în el 5 lei, 50 sau 500”. 

- ”Nu amestec cardul de bani cu banii. Cardurile de la farmacie stau în alt portofel. Tot acolo se țin și talismanele, două trei cărți de vizită”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel