Ponta: O să guvernăm ţara doar cu Puie Monta?

Fostul premier Victor Ponta afirmă că principala temă a Guvernului Cioloș, dar și a PNL este legată de competiția pentru alegerile parlamentare, în contextul în care există posibilitatea ca mai mulți miniștri actuali să candideze în toamnă pentru viitorul legislativ. În plus, fostul prim-ministru lanseză și o întrebare în spațiul public în condițiile în care, afirmă el, rezultatul guvernării este nul, ca și programul de guvernare "al PNL + Tehnocraţi în 2017": guvernare al PNL + Tehnocraţi în 2017 ZERO: "o să guvernăm ţara doar cu Puie Monta?".

"Totul acum la PNL şi guvernul tehnocrat este doar despre voturi şi poziţii pe lista-chiar şi «interesul» pentru Diaspora, despre care nu a mai vorbit nimeni şi pentru care nu a mai făcut nimeni nimic după alegerile din 2014 (cu excepţia legii stupide concepute de Mihai Voicu, PNL şi promulgate de domnul Iohannis, care a dus la 8000 de persoane înscrise pe listele electorale în Diaspora)!!!

Despre guvernarea de anul asta ZERO, despre programul de guvernare al PNL + Tehnocraţi în 2017 ZERO, şi o să guvernăm ţara doar cu Puie Monta???

Normal ca oamenii voteaza cu PSD-ALDE, pentru ca macar stiu ca guverneaza bine. Ceilati voteaza doar CONTRA si o sa pateasca la fel ca la alegerile locale", a scris Ponta pe Facebook.

Citește și: Ce spune ministrul Ghinea despre candidatura sa la alegerile parlamentare

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel