Ponta, nervos: Uitați-vă la televizor că doar acolo toate lucrurile sunt bune

Victor Ponta a reacționat după ce Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de schimb valutar de 4,6679 lei pentru un euro, în creştere cu 0,23 bani, respectiv cu 0,05% faţă de cotaţia precedentă, moneda naţională ajungând astfel la cea mai slabă valoare din istorie.

"Cui ii pasa de cei cu credite, de cei cu salarii si pensii in lei, de faptul ca facturile, carburantii , alimentele etc se raporteaza la euro? Ei se cearta pe functii in guvern, pe cati de la Teleorman mai promoveaza sau ce dau ca sa obtina voturile UDMR! Uitati-va la televizor ca doar acolo toate lucrurile sunt bune", a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,6679 lei/euro, 3,8116 lei/dolar, 3,9611 lei/franc elveţian. Euro creşte uşor şi atinge un nou maxim istoric în faţa leului. Pe piaţa interbancară, euro a sărit pragul de 4,7 lei. Este a treia şedinţă consecutivă în care moneda europeană atinge recordul istoric în faţa monedei naţionale. Cele mai multe bănci au afişat ieri şi astăzi un curs de schimb pentru euro, la vânzare, de peste 4,7 lei.

[citeste si]

În ceea ce priveşte raportarea la dolarul american, leul a pierdut teren, cursul ajungând la 3,8116 lei/dolar, în creştere cu 0,57 de bani (0,15%) faţă de cotaţia de luni, de 3,8059 lei pentru un dolar american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel