Ponta: ”Îl aștept pe Iohannis la dezbateri. Să vină și cu prompterul”. Replica lui Iohannis

Ieri seară, Victor Ponta, aflat în studiourile Antena 3, l-a provocat din nou pe Klaus Iohannis să se prezinte la dezbaterile organizate de patru posturi de știri. Klaus Iohannis i-a răspuns într-un interviu la B1TV.

"Dacă domnul Iohannis va veni la oricare dintre aceste patru dezbateri e cu atât mai bine, pentru că imi va face plăcere să aflu și eu ce gândește despre politica externă, despre politica de securitate, sunt de acord să vină și cu prompterul. Dacă nu vine, până la urmă, eu trebuie să conving pe cât mai mulți dintre români că știu ce vreau să fac din acea poziție. (...)Să spună ce vrea pe politică externă, securitate națională. Nu vorbesc despre sloganuri, limbaj de lemn. Nu poți să spui că ești pentru integrare europeană, că nu ești Ucraina", a spus Victor Ponta la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Macovei, sfaturi pentru Iohannis ca să câștige alegerile

Prezent și el la B1 TV, Klaus Iohannis l-a acuzat din nou pe Ponta că, din "înălțimea funcției sale de premier", a stabilit de unul singur datele, orele, locurile unde vrea dezbateri, fără să îl consulte măcar înainte. Totodată, candidatul ACL a promis că va face cumva ca o dezbatere să aibă loc: "Luni sau marți, nu știu cum o să fac să îi aduc la masa negocierii și o să fac așa încât lumea să ne vadă dezbătând, pe amândoi, problemele României", a spus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel