Ponta și Iohannis, HOROSCOP. Ce spune horoscopul pentru Ponta și Iohannis de ALEGERILE PREZIDENȚIALE, 16 noiembrie

16 noiembrie este o zi importantă pentru candidații la prezidențiale. În rândurile de mai jos, veți vedea ce au pregătit astrele pentru Victor Ponta și Klaus Iohannis pentru 16 noiembrie, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

VEZI ȘI: UNDE a fost Iohannis înainte de vot. "Recunosc"-FOTO


Klaus Iohannis s-a născut pe 13 iunie, fiind zodia Gemeni 

"Găsești soluția pe care o căutai, apare persoana pe care o așteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care vă ofera amândurora șansa de a relua o relație eșuată cândva. Primești acel semn adecvat care are un efect benefic asupra psihicului tău, de parcă era un răspuns de care aveai nevoie urgentă. Totul poate reveni acum la normal, pentru că stresul așteptării dispare odată cu acea veste care sosește, deci te poți relaxa și tu, finalmente, după ce ai stat o vreme ca pe jăratec, în așteptare", arată horoscopul apărut pe TeoTrandafir.

"Asigurați-vă că efectuați unele chestiuni pur private. Fiți pregătit să terminați treburile pe care le aveți chiar dacă cereți ajutor unui membru al familiei, pentru a avea suficient timp de odihnă", arată horoscopul pe B365.

"Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relațiile parteneriale. Dacă reușiți să vă concentrati suficient și să nu riscați exagerat, puteți obține câștiguri financiare. Tineți cont de sfaturile celor apropiați!", scrie și România TV.

Victor Ponta este născut pe data de 20 septembrie, în zodia Fecioară 

"Discerne cu mai multă grija cine merită cu adevărat ajutorul tău, ca nu cumva unii să-ți spună că au cele mai mari probleme doar pentru că știu că tu vei face tot posibilul să-i ajuți. Unii chiar nu merită efortul, deci trebuie să alegi cu grijă cui îi oferi sprijinul! Dacă, însă, cineva drag trece printr-un moment critic, suferi și tu alături de el, de parca ar fi problema ta. Pui mult suflet în necazurile altora, încât unii ar putea profita de bunăvoința ta, tocmai pentru că știu că te dedici întru totul problemelor în care sunt implicați", arată TeoTradandafir.

"Faceți efortul necesar pentru a crea emoții pozitive și dați drumul angajamentelor de uz casnic. Vă implicați într-o varietate mai mare de activități, care se complac în timpul dvs liber", scrie și B365.

"Reușitele în afaceri din ultima perioadă vă determină să vă gândiți la o investitie pe termen lung. Partenerul de viață și un bărbat mai în vârstă din familie vă susțin. Vă recomandam să evitați speculațiile de orice fel", scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel